SAVETI

Food Service

REŠENJA ZA UGOSTITELJSTVO

 • “Želite li biti drugačiji od ostalih?”

  Danas možemo videti da je ponuda u jelovnicima većine restorana prilično slična. Dakle, sve je teže razlikovati se od konkurencije. Mi u McCain kompaniji smo o tome dobro razmislili i odlučili da vam ponudimo proizvode koji će biti potpuno drugačiji. Želite li uvesti promene, ponuditi nešto novo i nešto drugo, kako biste iznenadili svoje klijente i nadmašili njihova očekivanja? Ovde ćete otkriti veliki broj različitih proizvoda koji kombinuju McCain profesionalizam i kvalitet i koji će vam, na taj način, omogućiti pobedu nad konkurencijom. Bez obzira na to da li su autentično rezani proizvodi zaista moderni i originalni, definitivno ćete se isticati među konkurencijom obnovljenom ponudom jela.
 • “Otkrijte McCainovu ponudu grickalica”

  Tražite li proizvode za proširenje ponude? Potrebna su vam jednostavna rešenja? Želite li klijentima ponuditi predjelo? Potrebni su vam proizvodi kojima ćete poboljšati ukus salate? McCain nudi širok izbor slasnih grickalica visokog kvaliteta kojima ćete pridobiti zadovoljstvo vaših klijenata.
 • “McCain organska proizvodnja”

  Nije slučajno kompanija McCain postala ključni igrač u poslednjih nekoliko godina na holandskom tržištu pomfrita- najvažnija načela kompanije su društveno odgovorno poslovanje i odgovorna potrošnja. Ta odgovornost se odražava u poslovanju i načinu rada kompanije, što se može videti i u načinu saradnje kompanije McCain sa njenim partnerima i proizvođačima. Isto uverenje ovde spaja kompaniju i pojedince: za ljude, prirodu i životnu sredinu obezbediti samo najbolje.
  Za svakoga ko želi ponuditi svojim klijentima pomfrit od bio krompira, tu je McCain Organic Frites.
  Zbog jedinstvenog kvaliteta, proizvod stvaramo isključivo iz organskog krompira sorte sarpo mir. Nakon godina istraživanja i testiranja otkrili smo da je ova sorta otporna na bolesti i da se kvalitet i prinos malo menjaju.U Holandiji, zahvaljujući poljoprivrednicima koji proizvode organsku hranu i koji uživaju u proizvodnji kvalitetnog krompira, McCain je u mogućnosti da proizvodi organski pomfrit. Zatim sledi obrada po bio smernicama (SKAL), za prženje se koristi isključivo 100 % organsko suncokretovo ulje, čime se osigurava dobijanje zdravog i kvalitetnog pomfrita. To vam McCain garantuje.